Antena 3 CNN Externe Jennifer Anniston îl atacă pe JD Vance după ce acesta a insultat femeile fără copii: Mă rog ca fiica ta să aibă într-o zi

Jennifer Anniston îl atacă pe JD Vance după ce acesta a insultat femeile fără copii: Mă rog ca fiica ta să aibă într-o zi

jennifer aniston si jd vance
Jennifer Aniston îl critică pe JD Vance pentru comentariile pe care le-a făcut în trecut despre femeile fără copii FOTO: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Iul 2024   •   17:26

Jennifer Aniston îl critică pe JD Vance pentru comentariile pe care le-a făcut în trecut despre femeile fără copii. Aniston a distribuit pe Instagram Stories o captură de ecran cu afirmațiile lui Vance scriind: „Chiar nu pot să cred că asta a fost spusă de un potențial vicepreședinte al Statelor Unite”.

Declarațiile actriței vin după ce pe rețelele sociale a reapărut un fragment dintr-un interviu acordat de JD Vance lui Tucker Carlson, în 2021. În interviul respectiv, republicanul din Ohio, care candida pe atunci pentru Senat, a declarat că Statele Unite ale Americii sunt conduse de „o mulțime femei fără copii, care au pisici și care sunt nefericite cu propriile vieți și alegerile pe care le-au făcut, astfel că vor să facă și restul țării nefericit.”

În clipul scos la suprafață, care s-a distribuit masiv pe rețelele sociale săptămâna aceasta, Vance a spus: „Este un cât se poate de clar – te uiți la Kamala Harris, Pete Buttigieg – întregul viitor al democraților este controlat de oameni fără copii. Și cum să fie bine că ne-am predat țara unor oameni care nu au niciun interes direct să fie bine?”

Aniston, care nu-și expune deloc viața privată, dar a vorbit public despre fertilitate și eforturile pe care le-a făcut în această direcție, a scris făcând aluzie și la poziția de extremă dreaptă a lui Vance cu privire la drepturile reproductive:

„Tot ce pot să spun este... Domnule Vance, mă rog ca fiica ta să fie suficient de norocoasă încât să poată să aibă copii într-o zi. Sper că nu va fi nevoită să recurgă la fertilizare in vitro ca opțiune secundară. Pentru că dumneavoastră încercați să-i luați și asta”.

Într-un interviu din 2022, Jennifer Aniston a dezvăluit că nu a reușit să rămână însărcinată nici după ce a încercat fertilizarea in vitro și că a fost nevoită ani de zile să suporte presiunea socială și întrebările referitoare la motivul pentru care nu a devenit niciodată mamă:

„Am încercat să rămân însărcinată. A fost o mare provocare pentru mine. Anii și anii și anii de speculații... A fost foarte greu. Făceam fertilizare in vitro, beam ceaiuri chinezești, făceam orice”.

În interviul din Allure, Aniston a spus ceea ce scria presa, că era „doar egoistă” și că o interesa doar cariera, i-a provocat o mare durere.

„Doamne ferește că o femeie să aibă succes și nu aibă un copil”, a mai spus atunci ea.

Acum, Jennifer Aniston pare că o susține pe Kamala Harris, redistribuind un videoclip din 2018 în care aceasta îl presează pe atunci nominalizatul la Curtea Supremă, Brett Kavanaugh, cu privire la drepturile la avort.

Sănătatea reproducerii va fi o temă cheie la alegerile din acest an. De-a lungul anilor, multe femei de la Hollywood au vorbit despre drepturile reproductive și se vor alinia în spatele lui Harris, care a fost vocea principală a administrației Biden în ceea ce privește avortul și asistența medicală pentru femei.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close