Antena 3 CNN Externe Italia. O româncă implicată în crima de la metrou va fi repatriată

Italia. O româncă implicată în crima de la metrou va fi repatriată

Italia. O româncă implicată în crima de la metrou va fi repatriată
07 Noi 2007   •   10:04

Tribunalul din Roma a decis repatrierea minorei românce arestată şi ulterior pusă în libertate, în cadrul anchetei referitoare la asasinarea în metroul din Roma, a italiencei Vanesa Russo, căreia o altă româncă i-ar fi înfipt o umbrelă în ochi. Tânăra a fost considerată, iniţial, complicea prietenei sale. Avocatul său a susţinut în mod constant că în disputa dintre cele două românce şi Vanessa Russo, minora a intervenit doar pentru a o opri pe prietena ei, punându-i mâna pe braţ, aşa cum au declarat martorii oculari.

Cealălată româncă va rămâne în Italia, fiind acuzată că a ucis-o pe italianca în vârstă de 21 de ani, căreia i-a înfipt o umbrelă în ochi, după o dispută izbucnită în staţia Termini a metroului din Roma. Procesul ei urmează să înceapă la 19 noiembrie.

Cele două românce se prostituau la Roma. Ele au fost identificate datorită camerelor de filmat cu circuit închis, din metrou, şi au fost arestate la Tolentino, în provincia Macerata, unde se ascunseseră în casa unei cunoştinţe de naţionalitate argentiniană.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close