Antena 3 CNN Externe Israelul loveşte coasta de sud a Libanului. Oamenii sunt avertizaţi să stea departe de plajă, pescarii să nu iasă în larg

Israelul loveşte coasta de sud a Libanului. Oamenii sunt avertizaţi să stea departe de plajă, pescarii să nu iasă în larg

zona coasta
Zona de coastă ar putea fi afectată în curând. Sursa foto: Hepta
de M.P.    |    07 Oct 2024   •   20:33

Armata israeliană declară că va lansa în curând operațiuni pe coasta de sud a Libanului, cerând locuitorilor să nu se apropie de plaje și pescarilor să nu se apropie de mare pe o porțiune de 60 de kilometri de-a lungul Mediteranei, conform unui comunicat IDF.

Declarația armatei nu a specificat ce operațiuni vor fi desfășurate. Forțele israeliene au efectuat atacuri aeriene intensificate în sudul Libanului și incursiuni terestre limitate în apropierea frontierei, în cadrul unei campanii împotriva Hezbollah.

În declarație li se spune locuitorilor din sudul râului Awali din Liban să nu se apropie de plaje și de mare pentru siguranța lor. Râul se varsă în Marea Mediterană la aproximativ 60 de kilometri (36 de mile) nord de granița israeliano-libaneză.

×
Subiecte în articol: Israel Liban
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close