Antena 3 CNN Externe Israel. Terorist arab ucis pe stradă de un gardian (Imagini şocante)

Israel. Terorist arab ucis pe stradă de un gardian (Imagini şocante)

Israel. Terorist arab ucis pe stradă de un gardian <font color=red>(Imagini şocante)</font>
13 Aug 2007   •   15:40
Imagini şocante din Oraşul Vechi din Ierusalim arată cum un terorist arab, Ahmad Mahmoud Khatib, i-a luat arma unui gardian al unei grupări ultra-naţionaliste din Israel şi a deschis focul asupra unui coleg al acestuia, care a plecat în urmărirea lui. În timpul schimbului de focuri dintre Khatib şi gardian au fost răniţi 10 trecători şi un alt gardian. Gardianul plecat în urmărirea teroristului nu avut nicio şansă, fiind ucis cu sânge rece. Incidentul a avut loc în cursul zilei de vineri şi a fost filmat integral de camerele de supraveghere video instalate pe străzi. Autorităţile au aprobat difuzarea imaginilor după două zile de la sângerosul eveniment. Unii dintre martorii incidentului au declarat că gardianul l-ar fi împuşcat mortal pe Khatib, care se afla deja la pământ.

Rudele lui Mahmoud Khatib spun că acesta era un tânăr introvertit, liniştit, care nu ar fi fost capabil să facă aşa ceva. Ei au înaintat posibilitatea ca imaginile video să fie trucate, iar gardienii să fi omorât un nevinovat.

În acelaşi timp, grupări militare palestiniene susţin că au comandat atentatul, denumit de ei ?operaţiunea militară? din Ierusalim, revendicându-l.

Autorităţile au demarat o anchetă, prin care încearcă să determine dacă Ahmad Mahmoud Khatib făcea parte dintr-o grupare palestiniană, sau a acţionat individual.

SCHIMBUL DE FOCURI

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close