Antena 3 CNN Externe Ipoteza unui viol asupra italiencei Giovanna Reggiani începe să se clatine

Ipoteza unui viol asupra italiencei Giovanna Reggiani începe să se clatine

Ipoteza unui viol asupra italiencei Giovanna Reggiani începe să se clatine
03 Noi 2007   •   17:25

Agresiunea sexuală asupra Giovannei Reggiani de către rromul de origine română, Nicolae Mailat este din ce în ce mai puţin probabilă şi ar putea fi doar o exagerare a presei italiene. Rezulatatele autopsiei făcute la Roma nu au relevat nici o urmă externă de agresiune sexuală. O primă confirmare a declaraţiilor martorilor care susţin că victima a fost descoperită îmbrăcată. Oficialii italieni au însă probe pentru a-l acuza în coninuare pe Nicolae Mailat de omor din culpă şi jaf.

Ipoteza unui viol asupra italiencei Giovanna Reggiani începe să se clatine. Autopsia femeii a scos la iveală că aceasta a murit din cauza unui traumatism cranio-encefalic, provocat de o agresiune violentă cu un obiect ascuţit. Nu sunt însă dovezi ale unui viol. Legistii de la Institutul de Medicină legală al Universităţii La Sapienza, din Roma, au declarat că o concluzie definitivă va fi înaintată abia după ce vor primi şi rezultatelor unor analize de laborator. Ataşatul de interne al României în Italia, comisarul şef Marian Mândroc afirmă că medicii vor da un răspuns exact, abia luni dimineaţă.

Cele două persoane care l-au surpins pe Nicolae Romulus Mailat, o femeie şi un şofer de autobuz, au declarat că victima era îmbrăcată cu pantaloni, aceştia erau încheiaţi, şi că îi lipsea numai un pantof. Agresorul s-a speriat de apariţia celor doi şi a încercat să se refugieze într-o baracă, unde a încercat să îşi schimbe hainele. La venirea autorităţilor, reuşise să îşi schimbe doar pantalonii. Cămaşa şi şosetele erau pătate cu sângele victimei, iar în baracă a mai fost găsită şi geanta femeii, în care se aflau obiectele ei personale.

Românul a susţinut în faţa procurorilor italieni că este chiar surprins că versiunea sa asupra faptelor nu este crezută de autorităţi. El a declarat în timpul interogatoriului de circa trei ore, la care a fost supus, că doar a tâlhătit-o pe italiancă, mai exact, că i-a furat geanta victimei.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close