Antena 3 CNN Externe Între timp, în RUSIA. Supărat că îi fusese ridicată maşina, "PRIETENUL" lui Putin a FURAT camioneta de tractare şi a intrat în Piaţa Roşie (VIDEO)

Între timp, în RUSIA. Supărat că îi fusese ridicată maşina, "PRIETENUL" lui Putin a FURAT camioneta de tractare şi a intrat în Piaţa Roşie (VIDEO)

1.jpg
26 Feb 2015   •   13:20

Un bărbat a furat maşina de tractare, pe a cărei remorcă era ridicată dubiţa sa (care fusese parcată ilegal) şi a început să fugă de poliţişti prin centrul Moscovei, până a ajuns în Piaţa Roşie.
Forţele de ordine l-au urmărit peste 20 de minute înainte de a îl opri şi aresta ulterior.

Proprietarul dubiţei galbene parcase neregulamentar pe o străduţă din preajma Kremlinului. Venit la faţa locului pentru degajarea locului, un angajat al primăriei a ridicat maşina în remorcă, numai că şoferul nervos l-a luat la bătaie când şi-a văzut maşina confiscată.
După ce l-a pus la pâmânt pe omul nevinovat, el s-a urcat la volanul camionetei şi a demarat în trombă.

Şoferul a făcut o adevărată cursă de raliu prin centrul capitalei ruse, iar apoi a pătruns în zona strict pietonală, din Piaţa Roşie.
Autorul acestei fapte nebuneşti se numeşte Pavel Klyuev, de 59 de ani şi spune că a vrut să se răzbune pe cel care îi ridicase maşina.
El a ignorat toate semnele poliţiştilor de a opri imediat, obligându-i pe agenţii de circulaţie să îl urmărească ca în filme în cel mai cunoscut din Rusia.

Potrivit martorilor, urmărirea a durat în jur de 20 de minute şi în cele din urmă, maşina fugară a fost blocată în apropiere de Catedrala Sf Vasile.

Când a fost prins, şoferul a început să râdă şi să-i ameninţe pe poliţişti, susţinând că habar nu au cu cine au de-a face, el fiind prieten foarte apropiat cu preşedintele Putin, relatează Moskovskiy Komsomolets.
Agenţii de ordine nu s-au lăsat intimidaţi şi l-au dus pe chefliu la secţie, unde a fost audiat mai multe ore şi amendat. El urmează acum să fie judecat în instanţă.

 

×
Subiecte în articol: Moscova
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close