Antena 3 CNN Externe Infotrafic. Trei accidente, într-o singură noapte, în Capitală (VIDEO)

Infotrafic. Trei accidente, într-o singură noapte, în Capitală (VIDEO)

Infotrafic. Trei accidente, într-o singură noapte, în Capitală (VIDEO)
14 Iul 2009   •   08:49

Noaptea de luni spre marţi a fost plină de accidente în Bucureşti. Un om a fost grav rănit pe bulevardul Panduri chiar în timp ce încerca să traverseze pe trecerea de pietoni. O şoferiţă neatentă nu l-a văzut. Iar în Vitan un motociclist a fost izbit de o maşină care a ajuns pe contrasens, după ce un alt şofer a uitat că există şi pedala de frână.

Accidentul de pe şoseaua Panduri s-a petrecut puţin înainte de miezul nopţii. Şoferiţa nu consumase alcool, dar a ignorat trecerea de pietoni si l-a lovit pe barbat in plin.

Un alt accident a avut loc pe Calea Vitan din Bucureşti. Un şofer neatent nu a păstrat distanţa corespunzătoare şi a intrat în autoturismul din faţa lui. În urma impactului acesta a intrat pe contrasens, unde a lovit un motociclist care circula regulamentar. Declaraţiile celor doi şoferi au fost contradictorii, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a lamuri lucrurile.

Un al treilea accident a avut loc în sectorul 2. Un şofer care a luat un viraj in viteza a ajuns cu masina înt-un pom. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Locatarii din zonă spun că pe această stradă au loc aproape lunar accidente, din cauză că şoferii merg cu viteză prea mare.



Observator

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic
Cele mai noi știri
Parteneri
x close