Antena 3 CNN Externe Informaţii revoltătoare despre copilotul GermanWings. "Se ŞTIA de bolile lui psihice"

Informaţii revoltătoare despre copilotul GermanWings. "Se ŞTIA de bolile lui psihice"

PLANEjpg.jpg
de O.P.    |    02 Apr 2015   •   06:32

Apar informaţii noi despre Andreas Lubitz, copilotul German Wings considerat responsabil de prăbuşirea avionului în Alpii Francezi. Acesta şi-a informat angajatorii despre problemele psihice suferite, iar Lufthansa a confirmat informaţia, fără să dea alte explicaţii. Managerul companiei a evitat însă întrebările jurnaliştilor, la o declaraţie de presă susţinută lângă zona unde s-a prăbuşit avionul.

În oraşul german Haltern Am See s-a aşternut un covor de flori şi lumânări, la intrarea în şcoala unde învăţau cei 16 adolescenţi din avionul prăbuşit în Alpi. A avut loc şi o ceremonie religioasă, la care presa nu a avut acces.

O înregistrare încă nepublicată, ce surprinde ultimele momente înainte de impact, a ajuns în posesia publicaţiilor Bild şi Paris Match.

Filmul este durează câteva zeci de secunde şi a fost recuperat de pe un card de memorie găsit în zona unde s-a prăbuşit avionul.

În zona unde a avut loc tragedia a ajuns şi managerul companiei Lufthansa. A depus o coroană de flori şi a păstrat un moment de reculegere.

Managerul companiei aeriene nu a vrut să explice jurnaliştilor de când ştia despre problemele psihice ale lui Andreas Lubitz şi de ce, în calitate de angajator, a ignorat ceea ce scria în dosarul său medical.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close