Antena 3 CNN Externe O infirmieră din Franța a pus sedativ în cafeaua spitalului și şi-a intoxicat colegii. Victimele au leşinat

O infirmieră din Franța a pus sedativ în cafeaua spitalului și şi-a intoxicat colegii. Victimele au leşinat

O infirmieră din Franța a pus sedativ în cafeaua spitalului și şi-a intoxicat colegii. Victimele au leşinat
Unitate de terapie intensivă. Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iun 2024   •   20:20

O infirmieră, care a susţinut că voia să „doarmă”, a recunoscut că a turnat un sedativ puternic în cafetieră în timpul schimbului său dintr-un spital din vestul Franţei, intoxicându-şi trei dintre colegi, a informat miercuri justiţia, informează AFP, potrivit Agerpres.

Victimele, două infirmiere şi două îngrijitoare dintr-un centru medical din Bayeux, s-au simţit rău şi şi-au pierdut cunoştinţa, revenindu-şi ulterior, după un tratament adecvat, a precizat parchetul din Caen într-un comunicat.

Descoperită cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, prin teste de urină şi printr-o analiză a programelor de lucru, suspecta, în vârstă de 49 de ani, a recunoscut în timpul arestului preventiv că a turnat în cafetiera din sala de odihnă două fiole de 50 mg de Hypnovel.

Infirmiera spune că a făcut asta pentru că voia să doarmă

„Ea a declarat că era într-o stare de oboseală extremă şi a făcut asta pentru că voia să doarmă, însă nu a explicat de ce a turnat anestezicul în cafetieră în loc să-l pună doar în ceaşca sa, deşi ştia că şi alţii îl vor consuma”, a precizat procurorul Joel Garrigue.

O anchetă judiciară pentru „intoxicare, administrare de substanţe nocive şi furt” a fost deschisă şi s-a solicitat plasarea asistentei în arest preventiv.

 

×
Subiecte în articol: infirmiera Franta cafetiera spital
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Congresul USR decide cum se împarte puterea sub șefia Elenei Lasconi
x close