Antena 3 CNN Externe Incendiu la un spital din Beijing. Oamenii au folosit cearșafurile pentru a scăpa de focul devastator

Incendiu la un spital din Beijing. Oamenii au folosit cearșafurile pentru a scăpa de focul devastator

Cel puțin 29 de persoane au murit într-un incendiu pornit la un spital din Beijing. Focul a pornit de la una dintre secțiile unității medicale și s-a extins cu repeziciune. Peste 70 de pacienți au fost evacuați și transportați la alte persoane.

incendiu spital beijing oamenii foloseasc cearsafuri pentru evacuare
Incendiu la un spital din Beijing. Oamenii au folosit cearșafurile pentru a scăpa de incendiu Sursa foto: profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Apr 2023   •   09:10

Autoritățile din Beijing au anunțat că bilanțul incendiului izbucnit marți după-amiază într-un spital a crescut la 29 de morți, dintre care 26 de pacienți. Alte persoane care au murit sunt o asistentă, un asistent medical și un membru al familiei, a declarat Li Zongrong, șeful adjunct al districtului Fengtai, citat de AP.

Incendiul de la spitalul privat Changfeng a constrâns zeci de persoane să se evacueze și i-a determinat pe unii dintre cei blocați să scape pe ferestre folosind cearceafuri de pat legate. Cauza incendiului este în curs de investigare. Flăcările au fost stinse după aproape o oră. 

Incendiul a fost unul dintre cele mai grave din Beijing în ultimii ani, depășind bilanțul unuia din 2017 care a ucis 19 oameni într-o clădire cu două etaje, din districtul Daxing din suburbia de sud a capitalei. Atunci, autoritățile au decis să demoleze clădiri considerate ilegale sau nesigure.

×
Subiecte în articol: incendiu spital Beijing
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close