Antena 3 CNN Externe Incendii și explozii la un depozit de petrol din Rostov, după un atac ucrainean cu drone

Incendii și explozii la un depozit de petrol din Rostov, după un atac ucrainean cu drone

incendiu depozit rostov
Incendii și explozii la un depozit de petrol din Rostov, după ce un atac ucrainean cu drone. FOTO: X
de G.M.    |    28 Aug 2024   •   08:04

Dronele ucrainene au incendiat miercuri dimineață mai multe rezervoare ale unui depozit de petrol din regiunea rusească Rostov. Deşi în spaţiul public au apărut deja imagini cu incendiile masive iscate, guvernatorul regiunii a precizat doar că dronele lansate de ucraineni au fost distruse, fără să menţioneze nimic despre rezultatul atacului. În ultimul timp, ucrainenii au atacat tot mai des depozitele de petrol ale Rusiei într-o tentativă de a le limita cât mai mult posibil capabilităţile militare.

Dronele ucrainene au incendiat mai multe rezervoare la depozitul de petrol Glubokinskaia din regiunea Rostov din Rusia, au anunţat miercuri mai multe canale ruseşti de Telegram

Guvernatorul din Rostov, Vasili Golubev, a declarat într-o postare pe Telegram că patru drone lansate de Ucraina au fost distruse deasupra regiunii, dar nu a menţionat un atac asupra unui depozit de petrol.

"În jurul orei 03:00 (ora Moscovei), patru drone au fost doborâte în regiunea Rostov. Potrivit datelor preliminare, nu există victime", a scris el pe canalul său Telegram.

O înregistrare video postată de localnici arată mai multe rezervoare în flăcări la depozitul de petrol, potrivit Ukrainskaia Pravda.

Acesta ar fi al doilea depozit de petrol din regiunea Rostov, lovit de dronele ucrainene. La 3 august, în urma unei operaţiuni a Serviciului de informaţii al apărării din Ucraina, a fost lovit cu drone un alt depozit de carburanţi şi lubrifianţi din regiunea Rostov, aparţinând uzinei Atlas, reaminteşte Ukrainskaia Pravda.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close