Antena 3 CNN Externe Încă un dezastru în Haiti: Cea mai importantă piaţă comercială din centrul capitalei, distrusă de un incendiu (VIDEO)

Încă un dezastru în Haiti: Cea mai importantă piaţă comercială din centrul capitalei, distrusă de un incendiu (VIDEO)

Încă un dezastru în Haiti: Cea mai importantă piaţă comercială din centrul capitalei, distrusă de un incendiu (VIDEO)
27 Apr 2010   •   09:32

Cea mai importantă piaţă comercială din centrul capitalei haitiene a fost distrusă în întregime de un incendiu, după ce fusese cruţată de seismul de la 12 ianuarie. Nu s-au semnalat victime, dar mai mulţi mici negustori şi-au pierdut toată marfa din vânzarea căreia reuşeau să supravieţuiască.

Incendiul s-a declanşat noaptea şi s-a extins rapid în micile depozite de îmbrăcăminte amenajate de comercianţi în incinta pieţii.

Pompierii s-au luptat câteva ore cu flăcările, în timp ce negustorii disperaţi încercau să salveze măcar o parte din mărfuri. Mulţi dintre ei se numără printre cei rămaşi fără locuinţă după cutremurul din ianuarie, iar acum şi-au pierdut toată marfa şi nu mai au din ce trăi.

Autorităţile nu au stabilit încă de la ce a izbucnit focul. Piaţa amenajată la sfârşitul secolului al nouăsprezecelea, din subansamble aduse de la Paris, a mai fost, în trecut, avariată de câteva incendii, din care unele declanşate intenţionat.



Antena 3


×
Subiecte în articol: incendiu haiti piata
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close