Antena 3 CNN Externe În fiecare dimineață, se trezea și pleca de acasă îmbrăcată formal. Părinții ei credeau că se duce la serviciu. Ce făcea de fapt această tânără

În fiecare dimineață, se trezea și pleca de acasă îmbrăcată formal. Părinții ei credeau că se duce la serviciu. Ce făcea de fapt această tânără

jj.jpg
06 Oct 2016   •   15:17

Jane Lu, din Australia, se îmbrăca formal în fiecare dimineață, îşi lua la revedere de la părinţi şi pleca spre serviciu. Asta le spunea părinților ei.În realitate, tânăra mergea în fiecare zi la o cafenea din centru, deschidea laptop-ul şi contacta diverse companii, organiza evenimente şi punea bazele unei afaceri de milioane de dolari, relatează dailymail.co.uk.

Lu a ţinut ascuns de părinţii ei întregul plan de afaceri, crezând că aceştia nu vor fi de acord cu ideea de a porni un business pe cont propriu.

Compania tinerei, ShowPo.com, a generat venituri de peste 10 milioane de dolari în 2014. Ea distribuie haine în 45 de ţări, are 420.000 de fani pe Instagram şi aproape 500.000 pe Facebook.

×
Subiecte în articol: afacere serviciu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close