Antena 3 CNN Externe Imaginile care au şocat Rusia. Un pacient, operat pe cord deschis, luat la PALME de medicul chirurg. "Îmi vorbise urât"

Imaginile care au şocat Rusia. Un pacient, operat pe cord deschis, luat la PALME de medicul chirurg. "Îmi vorbise urât"

Imaginile care au şocat Rusia. Un pacient, operat pe cord deschis, luat la PALME de medicul chirurg. "Îmi vorbise urât"
de O.P.    |    04 Iul 2013   •   11:02

Imagini de-a dreptul şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui spital din Rusia. Un pacient, proaspăt ieşit dintr-o operaţie pe cord deschis, care stătea într-un pat la Terapie Intensivă, este luat la palme chiar de medicul care îl operase.

Imaginile surpinse de camera de supraveghere îl arată pe medicul Andrey Votyakov, angajat al unui spital din Perm, regiunea Uralilor, cum îşi iese din fire in timpul unei discutii cu pacientul său. Medicul începe să-l lovească pe bărbat peste faţă, dar şi în zona inimii, unde fusese operat.

"A fost o zi foarte grea, dupa o gardă de 24 de ore. Cum am intrat în camera lui, împreună cu echipa, a început să îmi vorbească urât. Am stat ore bune în operaţie pentru a-i rezolva problema de la inimă şi nu a spus un cuvânt de mulţumire. Oboseala acumulată şi-a spus cuvântul. Mi-am ieşit din fire şi l-am lovit de faţă cu colegii mei. Am continuat tratamentul şi după incident. Din nefericire, a murit. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat şi as vrea să îmi cer scuze atât în faţa lui, cât şi a familiei sale", a declarat medicul violent.


×
Subiecte în articol: operatii imagini socante Rusia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close