Antena 3 CNN Externe Imagini şocante: Bărbatul care l-a ucis pe fratele preşedintelui afgan, judecat şi spânzurat în piaţă

Imagini şocante: Bărbatul care l-a ucis pe fratele preşedintelui afgan, judecat şi spânzurat în piaţă

Imagini şocante: Bărbatul care l-a ucis pe fratele preşedintelui afgan, judecat şi spânzurat în piaţă
Foto: Mediafax/ AFP
14 Iul 2011   •   16:01

Asasinul lui Ahmed Wali Karzai - fratele vitreg al preşedintelui afgan Hamid Karzai - a fost omorât şi atârnat, săptămâna aceasta, într-o piaţă publică din Kandahar, informează DailyMail. Bărbatul a fost judecat, apoi condamnat la moarte şi executat.

După execuţie, corpul său a fost atârnat de o clădire aflată într-o piaţă din publică din Kandahar, unde a fost lăsat timp de 20 de minute pentru ca toată lumea să-l vadă.

Wali Karzai, fratele cel mic al preşedintelui Afganistanului, a fost ucis marţi la domiciliul său din Kandahar de un om considerat a fi confidentul său, alături de care a călătorit şi a muncit şapte ani.

Surse externe au anunţat că autorul atentatului ar fi Sardar Mohammad şi a fost desemnat de către talibani să îl ucidă pe fratele preşedintelui. Un membru al agenţiei afgane de informaţii (NDS), rămas anonim, a afirmat că ucigaşul ar fi un vechi prieten de-al lui Wali Karzai.

Hamid Karzai, preşedintele Afganistanului, a fost însoţit de mii de oameni la ceremonia de înmormântare a fratelui său. Alături de el, lideri ai triburilor şi oficiali ai guvernului au participat la o ceremonie în Kandahar, înainte ca trupul fratelui său vitreg să fie dus în statul natal Karz.



×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close