Antena 3 CNN Externe Imaginile cu un ospătar care servește clienții, cu apa până la piept, au revoltat toată Grecia! Ministrul Muncii elen: "Epoca sclaviei s-a încheiat"

Imaginile cu un ospătar care servește clienții, cu apa până la piept, au revoltat toată Grecia! Ministrul Muncii elen: "Epoca sclaviei s-a încheiat"

Scandal uriaş în Grecia, după ce o filmare cu un ospătar care intră în apă pentru a servi clienţii a devenit virală.

ospatar apa grecia
Imaginile cu un ospătar care servește clienții în apa până la piept au revoltat Grecia! Ministrul Muncii elen: "Epoca sclaviei s-a încheiat" Sursa foto: Facebook/ Χρήστος Κανλής
de Mia Lungu    |    10 Iul 2023   •   10:57

O filmare cu un ospătar care intră în apă pentru a servi clienţii a provocat un adevărat scandal în Grecia și a stârnit un val de critici privind dreptul muncii în țară.

Tânărul ospătar este surprins ținând o tavă în mână, în apa care îi ajunge până la piept, pentru a servi clienții de la un bar de pe insula Rhodos, care se aflau pe structuri plutitoare în mare.

Ministrul grec al Muncii, Adonis Georgiadis, a reacţionat dur şi a calificat incidentul ca fiind dezgustător.

"Incidentul, așa cum a fost surprins pe cameră, este dezgustător. Ar trebui să înțelegem cu toții că epoca sclaviei s-a încheiat și că lucrătorii nu sunt sclavi.

Lucrătorii sunt oameni cu drepturi respectate și suntem aici pentru a ne asigura de respectarea drepturilor lor. Și orice om de afaceri care uită acest lucru va suferi consecințele legii fără nicio milă.

Vreau să fiu clar. Vreau ca turismul să existe, cu condiția respectării depline a drepturilor lucrătorilor", a subliniat Georgiadis.

×
Subiecte în articol: Grecia ospatar clienții apa revolta scandal
Parteneri
x close