Antena 3 CNN Externe Imagini impresionante. Jucătorii echipei Chapecoense, omagiați de zeci de mii de brazilieni

Imagini impresionante. Jucătorii echipei Chapecoense, omagiați de zeci de mii de brazilieni

brazilia.jpg
Foto: Twitter / CNN
01 Dec 2016   •   08:50

Cele mai mari patru cluburi de fotbal din statul brazilian Sao Paulo (Palmeiras, Santos, Corinthians şi Sao Paulo), au propus ca echipa Chapecoense, decimată într-un accident aviatic, să nu retrogradeze în următoarele trei sezoane, relatează EFE.

Cele patru cluburi au propus măsuri de "solidaritate" cu Chapecoense într-o petiţie trimisă Confederaţiei braziliene de fotbal (CBF).

Ele au propus ca această echipă să nu retrogradeze în următorii trei ani, iar în sezonul viitor să-i fie împrumutaţi gratuit jucători.

În plus, Brazilia și-a omagiat, în stilul caracteristic, fotbaliștii care au murit într-una din cele mai grave tragedii aviatice ale țării.

Avionul care transporta delegaţia echipei Chapecoense s-a prăbuşit în Columbia, înaintea meciului cu Atletico Nacional din manşa tur a finalei Copa Sudamericana.

Aeronava, la bordul căreia se aflau 81 de persoane - nouă membri ai echipajului şi 72 de pasageri, inclusiv 22 de jucători ai formaţiei braziliene, s-a prăbuşit marţi într-o zonă muntoasă în timp ce se apropia de aeroportul din Medellin.

Doar trei fotbalişti au supravieţuit.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close