Antena 3 CNN Externe Imagini dramatice: momentul în care un pod e luat de apă în timpul taifunului Yagi. Un autobuz cu 20 de persoane, spulberat de viituri

Imagini dramatice: momentul în care un pod e luat de apă în timpul taifunului Yagi. Un autobuz cu 20 de persoane, spulberat de viituri

pod vietnam
Un pod a fost luat de ape, în timpul taifunului Yagi. Foto: Profimedia Images
de Naty Badea    |    09 Sep 2024   •   12:52

Ajuns în Vietnam, taifunul Yagi a devastat întreaga zona. Un autobuz cu 20 de persoane la bord a fost înghițit de o alunecare de teren în această dimineață. Pe de altă parte un pod de pe fluviul Roșu s-a prăbușit, iar 800.000 de familii se confruntă cu întreruperi în distribuirea de curent electric.

Conform Rainews Taifunul Yagi a lăsat în urma sa cel puțin 59 de morți în ultimele ore și multe persoane dispărute, precum și o serie de distrugeri semnificative. Ploile care continuă neîncetat în nordul țării împiedică echipele de salvatori să ajungă în zonele afectate și îngreunează operațiunile autorităților.

Un pod de oțel de pe Fluviul Roșu s-a prăbușit în această dimineață și 10 mașini, printre care și câteva camioane și motociclete au căzut în apă. 3 persoane au fost salvate din râu și transportate de urgență la spital, dar există și 13 persoane dispărute.

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: taifun Vietnam alunecari de teren
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close