Antena 3 CNN Externe Imagini din satelit. Construcția misterioasă apărută lângă podul Kerci din Crimeea

Imagini din satelit. Construcția misterioasă apărută lângă podul Kerci din Crimeea

podul crimeei
Rușii construiesc un pod paralel sau o structură de protecție pentru podul Kerci din Crimeea. Foto: Jürgen Nauditt/X
de Robert Kiss    |    21 Aug 2024   •   12:04

Rușii construiesc o structură paralelă lângă Podul Kerci din Crimeea, probabil un al doilea pod sau o structură care să protejeze construcția de atacurile ucrainene cu drone marine, scrie pravda.ua.

Fotografii care arată noua construcție a rușilor au apărut la începutul lunii august. Evoluția construcției poate de asemena fi observată în imaginile surprinse din satelit.

Scopul noii construcții este probabil să protejeze podul de potențiale atacuri ucrainene.

Podul Crimeei are o semnificație strategică și este un simbol al Rusiei după ocuparea ilegală a Crimeei. Are, de asemenea, o valoare tactică, deoarece susține o parte a rutelor de aprovizionare din Crimeea.

În mai, rușii au adăugat fortificații în jurul Podului Kerci pentru protecție împotriva dronelor navale ucrainene. Rușii cred probabil că acest lucru poate proteja construcția de dronele navale ucrainene care au o lovitul podul în trecut.

Anterior, rușii au montat garduri plutitoare de protecție în jurul Podului Kerci. Primele garduri au fost realizate din brațe speciale anti-sabotaj. Astfel de construcții sunt concepute pentru protecția împotriva dronelor de suprafață și subacvatice. Cu toate acestea, astfel de garduri sunt rupte sau smulse de furtuni. 

 

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close