Antena 3 CNN Externe Ierusalim. Nou atentat cu buldozerul, lângă hotelul unde urma să se cazeze Barack Obama

Ierusalim. Nou atentat cu buldozerul, lângă hotelul unde urma să se cazeze Barack Obama

Ierusalim. Nou atentat cu buldozerul, lângă hotelul unde urma să se cazeze Barack Obama
22 Iul 2008   •   15:53

Un nou incident la Ierusalim a pus pe jar forţele de securitate. Un bărbat care se afla la volanul unui buldozer a fost împuşcat de poliţiştii care au crezut că va avea loc un nou atentat. Şoferul buldozerului a lovit cel puţin 3 maşini înainte de a fi împuşcat. Atacul a avut loc cu doar câteva ore înainte să ajungă la Ierusalim candidatul democrat la preşedinţia Statelor Unite, Barack Obama, chiar în faţa hotelului unde acesta urma să fie cazat.

"Şoferul buldozerului a părăsit un şantier de construcţii şi a avariat două maşini", a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei, citat de Reuters. "Unul dintre civilii care au văzut ce se întâmplă l-a împuşcat, iar buldozerul şi-a continuat drumul.

O patrulă de poliţie a continuat să tragă iar teroristul a fost ucis", a precizat purtătorul de cuvânt. În timpul incidentului a mai fost rănită o persoană, potrivit aceluiaşi oficial al poliţiei.

La începutul lunii iulie a avut loc un alt atac similar cu acesta. Trei oameni au murit atunci la Ierusalim şi mai multe zeci au fost rănite în atentat după ce un palestinian a intrat cu un buldozer într-un autobuz plin cu oameni.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close