Antena 3 CNN Externe HUFFINGTON POST îi avertizează pe turişti: "NU mergeţi în acest loc din Bucureşti". Ce cartier al Capitalei e trecut pe "lista neagră"

HUFFINGTON POST îi avertizează pe turişti: "NU mergeţi în acest loc din Bucureşti". Ce cartier al Capitalei e trecut pe "lista neagră"

HUFFINGTON POST îi avertizează pe turişti: "NU mergeţi în acest loc din Bucureşti". Ce cartier al Capitalei e trecut pe "lista neagră"
de O.P.    |    19 Mai 2014   •   07:18

Frumuseţea Bucureştiului interbelic pare să fi pălit cu trecerea timpului. Aglomeraţia, claxoanele, limbajul colorat şi cetăţenii care au uitat de bunele maniere fac din Capitala României un loc al extremelor.

Şi poate tocmai aceste particularităţi atrag străinii, dar jurnaliştii de la Huffington Post au realizat un top celor celor mai rău-famate cartiere din lume, iar Bucureştiu este, din nefericire, pe listă.

Cartierul Ferentari este pe poziţia a patra din acest top în care nu ne-am fi dorit să fim prezenţi. "Străzile sunt pline de gropi, miroase puternic a gunoaie, clădirile stau să cadă, iar haitele de câini maidanezi sunt de ajuns să îi sperie chiar şi pe cei mai aventuroşi turişti. Bine aţi venit în Ferentari! Deşi Bucureştiul era cunoscut ca "Micul Paris", aici niciun element nu mai aminteşte de frumuseţea pariziană", scriu jurnaliştii de la HuffPost.

Ferentari a fost depăşit doar de cartierul moscovit Golyanovo, Bogota, capitala Columbiei şi Stolipinovo, o regiune rău-famată a oraşului bulgar Plovdiv.


 

×
Subiecte în articol: Ferentari
Cele mai noi știri
Parteneri
x close