Antena 3 CNN Externe Hitler avea plombe dentare din aur luat din gurile evreilor

Hitler avea plombe dentare din aur luat din gurile evreilor

Hitler avea plombe dentare din aur luat din gurile evreilor
09 Oct 2009   •   13:41

Adolf Hitler avea plombe dentare din aur scos din gurile evreilor din lagărele de concentrare, pretinde o nouă carte despre Führer . Teoria se bazează pe o teorie recent care arată că dentistul lui Hitler avea peste 50 kilograme de aur dentar din lagărele de concentrare pentru a îl folosi la lucrări pentru nazişti, scrie cotidianul Telegraph.

Coautorul cărţii Henrik Eberle, istoric care a scris mai multe cărţi de succes despre liderul nazist, a declarat că dentistul Hugo Blaschke i-a pus 10 plombe lui Hitler în 1944.
"Cel mai probabil aurul provenea din livrările pe care Blaschke le primea din lagărele de concentrare," aprecia Dr Eberle .
"Cea mai mare parte provenea de la evrei. Aur din alte surse era greu de găsit în Germania şi de aceea cred că plombele lui Hitler proveneau de la victimele nazismului".
De altfel, deja este recunoscut că naziştii scoteau dinţii de aur şi plombele victimelor.
Blaschke mai era dentistul şi comandantului Luftwaffe Hermann Göring .
Noua carte, ?Era Hitler bolnav?, este scrisă în colaborare cu Hans-Joachim Neumann, profesor de medicină la Universitatea Charité din Berlin, şi mai respinge unele zvonuri, printre care faptul că Hitler ar fi avut strămoşi evrei, că ar fi fost bătut de tată sau că era dependent de droguri.




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: hitler
Cele mai noi știri
Parteneri
x close