Antena 3 CNN Externe VIDEO. Momentul în care un lunetist de elită și comandant al teroriștilor Hamas este ucis de israelieni în Gaza

VIDEO. Momentul în care un lunetist de elită și comandant al teroriștilor Hamas este ucis de israelieni în Gaza

hamas comandant ucis
Armata israeliană a ucis un comandant Hamas. Foto: Captură video/X
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iun 2024   •   13:43

Un lunetist de frunte al Hamas, comandant al forțelor Nukhba care au participat la masacrul din 7 octombrie, a fost ucis de armata israeliană.

„Aeronavele IAF au efectuat o lovitură precisă și țintită pentru a elimina teroristul Hamas Ahmed Hassan Salame Alsauarka în zona Beit Hanoun din nordul Gazei”, anunță armata israeliană, într-un mesaj publicat pe rețelele sociale.

Alsauarka a fost comandant în Forțele Nukhba care s-au infiltrat și au efectuat atacuri asupra comunităților din sudul Israelului în timpul Masacrului din 7 octombrie.

De asemenea, Alsauarka a condus activitatea lunetiștilor în zona Beit Hanoun și a luat parte la atacurile Hamas asupra trupelor IDF. Armata israeliană spune că înainte de atacul asupra comandantului Hamas au fost luate o serie de măsuri pentru a atenua daunele aduse civililor în timpul operațiunii. Drept urmare, niciun civil nu a fost rănit în timpul loviturii.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
DNSC: „Amenințare cibernetică pentru utilizatorii Android”
x close