Antena 3 CNN Externe Halloween electoral. Costumele cu Sarah Palin, cel mai bine vândute anul acesta

Halloween electoral. Costumele cu Sarah Palin, cel mai bine vândute anul acesta

Halloween electoral. Costumele cu Sarah Palin, cel mai bine vândute anul acesta
22 Oct 2008   •   22:43

În SUA se apropie alegerile, dar şi Halloweenul. Anul acesta, personajele politice au stat în centrul atenţei şi în afara campaniei electorale. Astfel, printre cele mai cerute costume de Halloween se numără şi cel al Sarei Palin, anunţă ziarul Telegraph.
Pe tot teritoriul statelor unite, americanii au cumpărat sau închiriat măşti, peruci şi ochelari pentru a semăna cu candidata republicană la postul de vicepreşedinte al SUA. Costumaţia este completată cu banderole cu Miss Alaska. ?Este fenomenal. Vindem non-stop. Sunt cele mai bine vândute costume de până acum?, a spus Jason Sandlofer, proprietarul unui magazin de costume.
Obama îl conduce pe John Mccain nu numai în lupta electorală, costumele care îl înfăţişează pe candidatul democrat vânzându-se mai bine decât cele cu canditatul republican. Cu toate acestea, costumele cu Sarah Palin se vând cel mai bine. "Cred că Sarah Palin are o imagine aparte, care este uşor de copiat, şi are o serie de opinii cu care oamenii nu sunt de acord", a declarat o clientă a magazinului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sarah Palin Barack Obama John McCain
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close