Antena 3 CNN Externe Grecia. Fostul ambasador japonez la Vatican, arestat pentru uciderea propriei fiice

Grecia. Fostul ambasador japonez la Vatican, arestat pentru uciderea propriei fiice

Grecia. Fostul ambasador japonez la Vatican, arestat pentru uciderea propriei fiice
10 Sep 2008   •   20:16

Fostul ambasador japonez la Vatican şi soţia sa au fost arestaţi marţi, de procurorii greci, fiind acuzaţi de uciderea propriei fiice de 36 de ani, potrivit Herald Tribune. Masami Tanida, fost diplomat, în vârstă de 77 de ani, şi soţia sa, de origine greacă, au fost reţinuţi iniţial sâmbătă, după ce cadavrul fiicei lor a fost descoperit de poliţie în casa celor doi, aflată pe insula Evia.

Cuplul neagă acuzaţiile, cei doi susţinând că, de fapt, femeia s-ar fi sinucis. Raportul anchetatorului care s-a ocupat de caz arată altceva, potrivit Reuters. Astfel, femeia a fost iniţial strangulată şi apoi i-au fost tăiate venele, pentru a sugera o sinucidere.

Anchetatorii susţin că rana de la mâini a apărut după moartea femeii. Masami Tanida şi soţia sa au admis faptul că au avut neînţelegeri cu fiica lor, legate de creşterea copilului acesteia. Poliţia s-a autosesizat sâmbătă, după ce soţia lui, Tanida, a venit la spital pentru a obţine un certificat de deces pentru fiica sa.

Aceasta fusese declarată dispărută de joi. Poliţiştii au percheziţionat casa celor doi şi au descoperit cadavrul fiicei lor.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close