Antena 3 CNN Externe Grăsimea de pe abdomen, folosită în liftingul facial. Operaţia de înfrumuseţare, mai iefitnă în România

Grăsimea de pe abdomen, folosită în liftingul facial. Operaţia de înfrumuseţare, mai iefitnă în România

Grăsimea de pe abdomen, folosită în liftingul facial. Operaţia de înfrumuseţare, mai iefitnă în România
12 Noi 2009   •   22:50

Chirurgii americani au găsit răspunsul la o dorinţă veche de când e omenirea, tinereţea fără bătrîneţe. Şi l-au aflat acolo unde nimeni nu se gândea. În grăsimea de pe burtă din care extrag celule regenerabile pe care apoi le folosesc la reîntinerire. Efectul: pacientul tratat cu ele arată cu cel puţin zece ani mai tânăr decît în realitate. Însă, la fel ca şi frumuseţea, întinerirea costă. La noi, doar 3.000 de euro faţă de 12.000, la cât ajunge procedura în Europa.

Tinereţe fără bătrâneţe şi corp fără pic de grăsime. Este visul oricărei femei. Şi se poate împlini. Iar secretul stă ... în grăsimea nedorită de pe copase sau fese. Dacă pacienta are ţesut adipos medicii i-o transformă în .... elixirul tinereţii.

Durează două-trei ore din clipa în care grăsimea nedorită este introdusă într-un aparat. O maşinărie care face munca unui întreg laborator. La final rămâne doar o mică doză de soluţie. Una cu puteri miraculoase spun medicii ? celule stem, care au 100% capacitate de regenerare.

Celulele regenerative astfel obţinute sunt injectate Efectul este aproape imediat iar medicii spun că tinereţea artificială durează ani buni fără ca să fie nevoie de o nouă operaţie.

Femeile care au încercat tehnica modernă spun că singura contraindicaţie e că ar putea deveni prea slabe..

Soluţia, ca un gel, se injectează sub pielea de pe obraji, în zonele cu riduri sau...în sâni pentru a le da volum.

Deocamdată intervenţia chirurgicală de întinerire se face doar într-un singur loc din ţară, într-o clinică din Bacău şi costă aproape 3000 de euro. Ieftin, dacă ţinem cont că în Europa intervenţia ajunge şi la 12.000 de euro sau 15.000 în Japonia. Există totuşi şi ghinionişti care nu pot apela la metoda minune de întinerire, slabii. Ei trebuie să pună, mai întîi, ceva grăsime pe burtă şi apoi să apeleze la medic.

Observator

×
Subiecte în articol: grasime Bacău medici
Cele mai noi știri
Parteneri
x close