Antena 3 CNN Externe Gordon Brown aduce Partidul Laburist în topul preferinţelor britanicilor

Gordon Brown aduce Partidul Laburist în topul preferinţelor britanicilor

Gordon Brown aduce Partidul Laburist în topul preferinţelor britanicilor
24 Sep 2007   •   13:27

Şeful guvernului de la Londra, Gordon Brown, va rosti luni primul său discurs în calitate de premier la conferinţa anuală a Partidului Laburist. Formaţiunea politică este prima în preferinţele britanicilor, lucru care a alimentat speculaţiile privind organizarea alegerilor anticipate. În interviul acordat unei televiziuni londoneze, premierul britanic, Gordon Brown, a refuzat să vorbească despre ipoteza alegerilor anticipate. În schimb, şeful guvernului de la Londra a enunţat principalele probleme ale Marii Britanii. “Mă gândesc că telespectatorii nu vor să audă speculaţii despre alegeri. Este vorba despre un joc intern. Cred că ei vor să afle ce vom face cu infracţionalitatea”, a declarat Brown.

“În această dimineaţă, primul lucru pe care l-am făcut a fost să vobesc cu şeful Agenţiei Veterinare, Debbie Reynolds, pentru că oamenii vor să ştie că am eradicat şi ţinem sub control ambele maladii - febra aftoasă şi limba albastră. Acestea sunt problemele pe care mă concentrez acum, şi să fiu sincer, cred că aţi fi interpretat greşit dacă m-aş gândit la alte lucruri decât să-mi continui activitatatea”, a subliniat premierul britanic.

În sondaje, Partidul Laburist este creditat cu 42 % din intenţiile de vot, iar Partidul Conservator, principala formaţiune politică de opoziţie cu doar 34%.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close