Antena 3 CNN Externe George W Bush va admite că a greşit în viitoarele memorii

George W Bush va admite că a greşit în viitoarele memorii

George W Bush va admite că a greşit în viitoarele memorii
27 Apr 2010   •   20:45

George W Bush îşi va admite "erorile şi greşelile" în viitoarele memorii ce se vor concentra pe 14 decizii luate în timpul celor opt ani la Casa Albă. Potrivit editurii Crown Publishing, cartea va oferi detalii necunoscute despre evenimente cheie, precum alegerile din 2000, atacurile de la 11 septembrie sau atacul aspra Irak.
Ajutat de fostul editor al discursurilor pentru Casa Albă-Chris Michel, Bush scrie şi despre deciziile luate în timpul crizei financiare, Uraganul Katrina, Afganistan şi Iran, dar va discuta şi despre lupta sa cu alcoolul, descoperirea credinţei şi relaţiile de familie.
O declaraţie a lui Crown subliniază că Bush "scrie onest şi direct despre erorile şi greşelile sale, dar şi despre realizările istorice".
De la părăsirea Casei Albe, în ianuarie 2009, fostul preşedinte american şi-a dedicat mare parte din timp acestei cărţi, care va fi publicată în toamnă.
În timpul preşedinţiei sale, Bush era cunoscut pentru stilul său fără regrete, mai ales în ce priveşte războiul din Irak şi pentru faptul că se mândrea cu deciziile sale.
Cartea va încerca să justifice decizii ce ar putea să nu fost foarte populare la acea vreme, dar despre care fostul preşedinte şi consilierii săi apreciau că vor avea altă soartă pe termen lung.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close