Antena 3 CNN Externe O garsonieră de nouă metri pătraţi a fost închiriată cu 600 de euro pe lună | Imagini virale cu garsoniera din Paris

O garsonieră de nouă metri pătraţi a fost închiriată cu 600 de euro pe lună | Imagini virale cu garsoniera din Paris

Imaginile cu garsoniera de nouă metri pătraţi închiriată cu 600 de euro pe lună au ajuns virale pe reţelele sociale.

garsoniera noua metri patrati paris
O garsonieră de nouă metri pătraţi a fost închiriată cu 600 de euro pe lună | Imagini virale cu garsoniera din Paris Sursa foto: Antena 3 CNN
de Alexandra Cojoianu    |    05 Ian 2023   •   22:06

În locuință încape doar strictul necesar - un pat, o masă mică și o chicinetă, iar dușul și toaleta sunt în două dulapuri.

Chiria costă şase sute de euro pe lună, iar cea care plăteşte este o tânără din SUA care s-a mutat de curând în Paris.

”Intrăm pe aici, asta e ușa. Toate produsele mele de igienă sunt aici. Pe chiuvetă am cremă și alte lucruri. La stânga este zona de bucătărie. Am o mică plită, un fierbător și un frigider și asta e tot.

Acolo jos țin vasele și sus am produse alimentare. Și dulapul meu... care e dezordonat. Patul meu mic. Aici am un mic birou.

Cu o vedere drăguță spre parc. Scaunul meu este și cuier pentru genți. Plantele mele... și dacă vă uitați cu atenție vedeți acolo, printre copaci,Turnul Eiffel. În spatele ușii cu numărul 1 avem toaleta.

Și în spatele ușii cu numărul 2, dușul, unde îmi țin și geamantanul. Astfel de apartamente, chiar și mai mici, se găsesc și în alte metropole scumpe - la Tokyo, Hong Kong și Londra. Și în România sunt de închiriat microapartamente. A ajuns faimos unul din Cluj, de 11 metri pătrați”, a susținut chiriașa.

×
Subiecte în articol: paris
Parteneri
x close