Antena 3 CNN Externe Franţa. Prostituată de origine română, găsită decapitată în apropiere de Avignon

Franţa. Prostituată de origine română, găsită decapitată în apropiere de Avignon

Franţa. Prostituată de origine română, găsită decapitată în apropiere de Avignon
23 Iun 2009   •   15:37

Sfârşit tragic al unei prostituate de origine română din Franţa. Dată dispărută în urmă cu o lună, femeia a fost găsită moartă în apropierea localităţii franceze Avignon. Cadavrul româncei era decapitat. Îngrozitoarea descoperire a fost făcută de pescari, în râul Durance, scrie La Provence.

Georgiana Andreea, în vârstă de 20 de ani, a venit în Franţa împreună cu verişoarele sale. Românca, originară din Galaţi, a ajuns să practice cea mai veche meserie din lume, prostituţia, alături de verişoarele sale.

Tânăra a fost văzută ultima oară de cele două verişoare. Aceasta s-a urcat într-un Renault Clio la volanul căruia se afla un bărbat de origine magrebiană.

Autorităţile au demarat o anchetă în cadrul căreia au fost deja interogaţi trei bărbaţi. Nici una dintre persoanele anchetate nu a fost reţinută.

?Cauzele morţii tinerei nu au fost, încă, determinate?, a declarat procurorul Catherine Champrenault. Cu toate că trupul a fost decapitat, autorităţile nu au găsit urme deviolenţă pe corpul româncei.

Mama tinerei a ajuns, luni, la Avignon. În România, femeia consultase o clarvăzătoare care i-a spus că Andreea a fost sechestrată într-o clădire din apropierea unei păduri.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: romanca prostituata Franta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close