Antena 3 CNN Externe O femeie a fost atacată de lupi într-un parc safari de lângă Paris

O femeie a fost atacată de lupi într-un parc safari de lângă Paris

franta femeie atacata lupi parc safari
Femeie atacată de lupi, Franța. Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iun 2024   •   21:36

O femeie se află la terapie intensivă după ce a fost atacată de lupi în timp ce făcea jogging într-un parc pentru animale de lângă Paris, relatează presa franceză, conform BBC

Ei spun că duminică devreme, victima în vârstă de 36 de ani - care stătea la o cabană din parcul Thoiry - s-a rătăcit în zona principală de safari, care este rezervată mașinilor.

A fost atacată de trei lupi arctici și a suferit mușcături severe la gât, la spate și la un picior.

Thoiry, la aproximativ 40 km vest de Paris, este unul dintre cele mai populare parcuri sălbatice din Franța. Aproximativ 800 de animale ținute acolo au voie să se plimbe liber, în timp ce vizitatorii le urmăresc din siguranța vehiculelor.

Parcul oferă cazare în apropierea incintelor pentru lupi și urși, cu zona de cabană protejată de garduri electrice și șanțuri, transmite site-ul de știri France Info.

Nu este clar de ce femeia a intrat în zona de safari numai pentru mașini. Autoritățile parcului nu au făcut niciun comentariu până acum.

„Nu știm în acest stadiu dacă oaspetele a făcut o greșeală sau dacă a existat o problemă cu indicatoarele”, a declarat o sursă anonimă din poliție pentru ziarul Le Parisien.

Femeia a fost salvată după ce însoțitorii parcului i-au auzit țipetele în timp ce era atacată și a fost dusă la un spital din apropiere.

O anchetă este în curs de desfășurare.

×
Subiecte în articol: femeie rănită atacata lupi Franta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Partidul Conservator britanic, pe marginea abisului. Trei scenarii pentru alegeri
x close