Antena 3 CNN Externe Fiul lui Al Gore inculpat pentru posesie de droguri

Fiul lui Al Gore inculpat pentru posesie de droguri

Fiul lui Al Gore inculpat pentru posesie de droguri
21 Iul 2007   •   14:47

Albert Gore III, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat la 4 iulie, la volanul autoturismului său Toyota Prius, în comitatul Orange, la sud de Los Angeles. Poliţia a descopeirt în maşină marijuana şi medicamente psihotrope pentru care tânărul nu avea prescripţie medicală. Tânărul trebuie să dea socoteală unui număr de şase capete de acuzare, dintre care cinci fac referire la posesie de droguri sau medicamente, iar unul la exces de viteză, a declarat procurorul comitatului. ?Dacă va fi găsit vinovat de toate aceste acuzaţii, riscă o pedeapsă maximă de trei ani şi opt luni de închisoare?, a adăugat Parchetul.

Fiul fostului vicepreşedinte al lui Bill Clinton, se află momentan în libertate, după ce a plătit o cauţiune în valoare de 20.000 de dolari, urmând să fie convocat la 1 august pentru citirea actului de inculpare.

Albert Gore, fiul cel mai mic al fostului vicepreşedinte american, a mai fost arestat în 2000 şi 2002 pentru comportament periculos la volan. Inculpat pentru posesie de marijuana, el a urmat atunci o cură de dezintoxicare.

Al Gore a fost candidatul Partidului Democrat pentru preşedinţie în anul 2000, fiind învins de George W.Bush cu cinci voturi. Actualmente, Gore este preşedintele canalului de televiziune Current TV, unul dintre directorii companiei Apple Computer şi activist convins împotriva fenomenului de încălzire globală a Terrei.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close