Antena 3 CNN Externe "Fiindcă îl iubesc!" Cazul impresionant care arată că încă mai există dragoste între oameni

"Fiindcă îl iubesc!" Cazul impresionant care arată că încă mai există dragoste între oameni

"Fiindcă îl iubesc!" Cazul impresionant care arată că încă mai există dragoste între oameni
Foto: fanpop.com
05 Noi 2012   •   07:43

Caz impresionant în China, unde o femeie a insistat să îi doneze o parte din ficatul său fostului soţ, care a fost diagnosticat cu cancer. Pentru că nu mai sunt căsătoriţi, legea nu le permitea acest lucru. Prin urmare, fostul cuplu a trebuit să treacă prin două comisii de etică pentru a primi aprobarea. Iniţial, fostul soţ nu a fost de acord cu această donaţie pentru că ştia la ce riscuri se expune femeia. În lipsa unei alte soluţii, bărbatul a acceptat până la urmă transplantul.

La două luni de la pronunţarea divorţului, bărbatul a fost diagnosticat cu cancer hepatic. Lista de aşteptare era foarte lungă, astfel că fosta sa soţie s-a oferit să îi doneze o parte din ficatul său. Însă, nefiind căsătoriţi, legea nu le permitea acest lucru. A fost nevoie de intervenţia comitetului de etică pentru a putea realiza operaţia.

"În cursul celei de-a două înfăţişări, am întrebat-o de ce vrea cu insistenţă să îi doneze ficatul şi ea a răspuns: "Fiindcă încă îl iubesc!" " a declarat Shi Bingyi, membru al comitetului de etică.

Dacă membrii comitetului de etică nu i-ar fi permis să fie donatoare pentru fostul său soţ, femeia intenţiona să îl convingă pe chinez să se recăsătorească.

Chiar dacă se afla pe patul de moarte, chinezul a refuzat iniţial propunerea fostei soţii, din cauza riscurilor la care s-ar fi expus aceasta. Însă neavând alternativă, bărbatul s-a răzgândit ulterior.

×
Subiecte în articol: China
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close