Antena 3 CNN Externe Fetiţa cu patru mâini şi patru picioare a fost operată cu succes (VIDEO ŞI GALERIE FOTO)

Fetiţa cu patru mâini şi patru picioare a fost operată cu succes (VIDEO ŞI GALERIE FOTO)

Fetiţa cu patru mâini şi patru picioare a fost operată cu succes <font color=red>(VIDEO ŞI GALERIE FOTO)</font>
07 Noi 2007   •   09:47

Succes medical în India. Doctorii au reuşit să opereze o fetiţă de numai doi ani, care s-a născut lipită de fratele ei geamăn, ce nu s-a dezvoltat complet în uter. Micuţa a venit pe lume cu patru picioare şi patru mâini, iar fără operaţie nu ar fi putut supravieţui. Fetiţa s-a născut cu fratele ei geamăn lipit de ea. Acesta nu s-a dezvoltat complet în uter, rămânând fără cap, iar Lakshmi a venit pe lume cu patru mâini şi patru picioare.

Peste 30 de medici din sudul Indiei s-a unit pentru a o opera pe copilă. Intervenţia a fost, însă, extrem de dificilă. După mai bine de 40 de ore, medicii au reuşit să o separe pe Lakshmi de fratele ei nedezvoltat.

?Toată lumea o consideră o zeiţă, în satul nostru sau în spital. Am depus tot acest efort pentru a avea o viaţă normală. Până acum, totul a mers bine?, spus tatăl fetiţei.

Astfel de malformaţii apar extrem de rar şi se întâmplă când unul dintre gemenii aflaţi în pântecul mamei nu se mai dezvoltă. În acest caz, embrionul sănătos s-a unit cu cel parazit.
Foto: SkyNews

Click aici pentru galerie foto

IMAGINI INEDITE CU FETIŢA
Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close