Antena 3 CNN Externe O femeie dispărută a fost găsită după o zi în stomacul unui piton uriaș, în Indonezia

O femeie dispărută a fost găsită după o zi în stomacul unui piton uriaș, în Indonezia

Zuma Press Piton
Piton. Sursă foto: hepta / Zuma Press
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iul 2024   •   07:00

Rămășițele unei femei dispărute în Indonezia au fost găsite în stomacul unui piton, relatează Agerpres, citând un anunț făcut, miercuri, de poliția din provincia Sulawesi de Sud, situată în centrul țării.

Femeia, în vârstă de 36, de ani fusese dată dispărută de familie după ce plecase de acasă, marți dimineață, pentru a cumpăra medicamente pentru copilul ei bolnav, au precizat autoritățile.

Rudele îngrijorate au plecat în căutarea ei iar soțul femeii i-a descoperit pantofii și pantalonii la circa 500 de metri de casa lor situată într-o comunitate rurală.

"La scurt timp, soțul a observat un șarpe, la circa zece metri de drum. Șarpele era încă viu", a declarat șeful poliției locale.

Bărbatul a devenit suspicios după ce a observat burta foarte mare a pitonului. El a chemat mai mulți localnici în ajutor, pentru a secționa și a deschide stomacul șarpelui.

Acolo au găsit ce mai rămăsese din femeia dispărută.

Mai multe persoane au fost ucise de pitoni în Indonezia, în ultimii ani

Presa internațională menționează că mai multe persoane au murit în Indonezia în ultimii ani după ce au fost înghițite de pitoni.

La începutul lunii iunie, rămășitele unei femei de 45 de ani au fost găsite în stomacul unui piton reticulat, de aproximativ cinci metri lungime. Incidentul a avut loc tot în provincia Sulawesi de Sud, dar într-un alt sat.

Anul trecut, locuitorii districtului Tinanggea din sud-estul insulei Sulawesi au ucis un piton de opt metri pe care l-au depistat în timp ce strangula și înghițea un fermier.

În 2018, rămășitele unei femei de 54 de ani au fost găsite în interiorul unui piton de șapte metri în localitatea Muna din sud-estul aceleiași regiuni.

Cu un an înainte, un agricultor din vestul Sulawesi a fost devorat de un piton de patru metri într-o plantație de ulei de palmier.

×
Subiecte în articol: piton indonezia Sulawesi disparuta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close