Antena 3 CNN Externe Femeie de 391 de kilograme, salvată de pompieri după ce au spart peretele şi podeaua casei, în Franţa. Peste 60 de persoane au participat la intervenție

Femeie de 391 de kilograme, salvată de pompieri după ce au spart peretele şi podeaua casei, în Franţa. Peste 60 de persoane au participat la intervenție

Serviciile franceze de intervenție în situații de urgență au fost nevoite să dărâme ziduri pentru a scoate dintr-o locuință din nord-estul Franței o femeie de naționalitate americană care cântărea 391 de kilograme și necesita îngrijiri medicale.

femeie 391 kg salvata pompieri
Femeie de 391 de kg, salvată de pompieri după ce au spart peretele şi podeaua casei, în Franţa. Peste 60 de persoane au participat la intervenție Sursa foto: Francetvinfo
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mai 2023   •   21:47

O femeie în vârstă de 65 de ani, cu o greutate de 391 kilograme, a fost evacuată miercuri, din cazarea ei, din motive de sănătate.

Acesta este cetățean american care locuiește în Stenay în Meuse de 20 de ani și care suferă de obezitate.

Cel puțin 60 de persoane au participat la intervenție

"O intervenție de acest tip, cu un asemenea nivel de complexitate, nu s-a întâmplat niciodată în Franța", a declarat un reprezentant al autorităților locale.

Citește și: Creierul elevei de 14 ani care s-a înecat cu un jeleu a fost lipsit de oxigen o jumătate de oră | Asistenta și medicul din localitate nu au știut să aplice manevra Heimlich

Asistente medicale, medici, pompieri, jandarmi. Toți s-au adunat acolo dis-de-dimineaţă pentru a evacua femeia din propria locuință.

"Trebuie să demontăm peretele de la primul etaj al casei ei. Va trebui să tăiem podeaua pentru a continua cu spalierul care trebuie să atârne pe tavan. Am făcut o gaură în tavan și la parter.

O vom evacua prin fereastra de la parter”, a declarat Bernard Burckel, director de cabinet al prefectului Meuse.

În timpul operațiunii, circulaţia de pe stradă a fost închisă pentru a asigura siguranța celor implicați.

Femeia a fost transportată la un spital din Nancy, unde a fost supusă unei operații de tratare a obezităţii, potrivit francetvinfo.

×
Subiecte în articol: Franta pompieri obezitate femeie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close