Antena 3 CNN Externe O femeie de 36 de ani, mamă a doi copii, a murit din cauza gripei, la mai puțin de o zi după ce s-a îmbolnăvit. Reacţia medicilor din SUA

O femeie de 36 de ani, mamă a doi copii, a murit din cauza gripei, la mai puțin de o zi după ce s-a îmbolnăvit. Reacţia medicilor din SUA

O femeie în vârstă de 36 de ani, mamă a doi copii, a murit la mai puțin de o zi după ce s-a îmbolnăvit de gripă. Medicii spun că este un caz izolat, care se întâmplă extrem de rar.

femeie sua gripa
O femeie de 36 de ani, mamă a doi copii, a murit din cauza gripei, la mai puțin de o zi după ce s-a îmbolnăvit. Reacţia medicilor din SUA Sursa foto: Insider
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Dec 2022   •   15:34

Femeia în vârstă de 36 de ani, care a murit la scurt timp după ce s-a îmbolnăvit de gripă, era o fire sportivă și nu a avut niciodată probleme de sănătate.

Mai mult, înainte de Crăciun, tânăra a alergat 13 kilometri și a susținut echipa Argentinei, în finala Campionatului Mondial de Fotbal.

Din păcate, la doar două zile distanță, din cauza complicațiilor apărute în urma gripei, femeia a decedat, iar medicii au declarat că acest lucru se întâmplă o dată la un milion de cazuri, notează Insider.

Se pare că în seara zilei de luni, tânăra s-a simțit foarte rău și a făcut febră, fiind transportată de urgență la spital.

Din păcate, medicii nu au reușit să o salveze, iar marți după-amiază, femeia a murit.

Infecțiile cu gripă sunt întâlnite des în SUA, acestea provocând complicații serioase, precum pneumonia bacteriană.

De asemenea, potrivit CDC, în SUA, decesele cauzate de gripă variază de la sute la zeci de mii în fiecare an, iar cei care sunt afectați cel mai mult sunt copiii și persoanele în vârstă.

×
Subiecte în articol: gripa femeie moarta
Parteneri
x close