Antena 3 CNN Externe O fată de 14 ani, împușcată accidental și mortal de polițiști în timp ce era în cabina de probă a unui magazin, în SUA

O fată de 14 ani, împușcată accidental și mortal de polițiști în timp ce era în cabina de probă a unui magazin, în SUA

Poliția din Los Angeles a ucis două persoane, inclusiv o fată de 14 ani, care se afla în interiorul unei cabine de probă, după ce a deschis focul în interiorul unui magazin de îmbrăcăminte.

politie
O fată de 14 ani, împușcată accidental și mortal de polițiști în timp ce era în cabina de probă a unui magazin, în SUA Sursa foto: Getty Images/ Spencer Platt
de Cerasela Stafie    |    24 Dec 2021   •   22:09

Un glonț rătăcit a lovit-o pe adolescentă în timp ce încerca rochii, alături de mama ei, pentru o petrecere de zi de naștere.

Poliția susține că împușcătura a avut loc după au fost informați cu privire la focuri de armă trase de un bărbat în interiorul magazinului. Suspectul a fost împușcat și el, dar nu a fost găsită nicio armă.

Departamentul de Justiție al statului investighează în prezent incidentul. Acesta a avut loc joi dimineața, în jurul orei 11:45, ora locală (19:45 GMT), la un magazin universal Burlington din North Hollywood, în toiul aglomerației cauzate de cumpărăturile de sărbători, scrie BBC.

Martorii și angajații magazinului au declarat presei locale că un bărbat acționa agresiv în interiorul magazinului și spargea vitrine.

Poliția a spus că un apelant la 911 a raportat că a auzit certuri în interiorul magazinului și a sugerat că ar fi putut fi trase focuri de armă. Un oficial al departamentului de pompieri a declarat reporterilor că ofițerii au sosit pentru a găsi o persoană care o agresa pe alta la un nivel superior al magazinului, determinându-i să deschidă focul.

Suspectul a murit aproape instantaneu. Un lacăt greu de bicicletă a fost găsit în apropierea corpului său, dar nu a fost recuperată nicio armă.

Ofițerii au găsit apoi o gaură în peretele din apropierea unui dressing în spatele suspectului, iar adolescenta moartă înăuntru.

Joi seară, șeful poliției din Los Angeles, Michel Moore, a promis o ”investigație amănunțită, completă și transparentă” a ceea ce el a numit un ”incident haotic”.

”Îmi pare profund rău pentru pierderea vieții acestei tinere și știu că nu există cuvinte care să poată alina durerea de neimaginat pentru familie”, a spus el.

×
Subiecte în articol: impuscare poliție
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close