Antena 3 CNN Externe Atentat cu bombă în Germania, în centrul orașului Koln. Poliția intervine la fața locului

Atentat cu bombă în Germania, în centrul orașului Koln. Poliția intervine la fața locului

masina de politie germania
O explozie a avut loc, luni dimineață, în centrul orașului Koln iar poliția a declanșat o amplă operațiune la fața locului. Sursă foto: Hepta
de N.B.    |    16 Sep 2024   •   10:51

O operațiune majoră a poliției a fost declanșată luni dimineață în centrul orașului Köln, după o explozie într-un imobil.

UPDATE 11.40 Un purtător de cuvânt al poliției din Koln a declarat că, potrivit informațiilor de care dispun investigatorii, explozia din centrul orașului a fost una intenționată.

Anchetatorii analizează imaginile de pe camerele de supraveghere, care ar fi surprins o persoană cu glugă care s-a apromiat de clădirea clubului de noapte și a lăsat jos o geantă și un sac.

Conform Bild, un bărbat care se ocupa de curățenie a fost grav rănit în explozie și acum se află internat la spital.

Deflagrația din apropierea discotecii Vanity a provocat căderea tavanului și spargerea geamurilor.

Știrea inițială

Potrivit presei germane, cel puțin o persoană a fost rănită în incident, după ce deflagrația s-a produs în jurul orei locale 5:50 la discoteca „Vanity Club Cologne”, având adresa Hohenzollernring 16.

Explozia a avariat parțial imobilul.

Un purtător de cuvânt al pompierilor a spus aceștia au fost chemați la fața locului, dar nu au fost necesare operațiuni de stingere.

Poliția a cerut cetățenilor să evite zona, anunțând ulterior că restricțiile de circulație impuse inițial au fost ridicate.

×
Subiecte în articol: explozie Germania koln raniti
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close