Antena 3 CNN Externe EXCLUSIV. Jurnaliști Antena 3 CNN, în mijlocul bombardamentelor din Harkov. Imagini apocaliptice, o rachetă a lovit o conductă de gaz

EXCLUSIV. Jurnaliști Antena 3 CNN, în mijlocul bombardamentelor din Harkov. Imagini apocaliptice, o rachetă a lovit o conductă de gaz

laurentiu radulescu în timpul bombardamentelor din harkov
Jurnaliștii Antena 3 CNN Laurențiu Rădulescu și Cosmin Herea au surprins momentul bombardamentelor din Harkov. FOTO Captură video Antena 3 CNN
de Laurențiu Rădulescu    |    01 Sep 2024   •   14:32

Rusia ripostează dur după atacul ucrainean cu drone asupra Moscovei. Şase explozii s-au produs în Harkov, oraş bombardat constant în ultimele zile. O rachetă a căzut într-o zonă de magazine şi a produs pagube uriaşe. De asemenea, a distrus o ţeavă de gaz, care a luat foc. Jurnaliștii Antena 3 CNN Laurențiu Rădulescu și Cosmin Herea au surprins momentul bombardamentelor și reacțiile oamenilor.

UPDATE 14.35. Sună alarma aeriană în Harkov, iar oamenii au fost coborâți la adăposturi, în subteran.

Știrea inițială

"E un peisaj pur și simplu apocalitic în zona bombardamentelor. O conductă de  gaz a fost lovită gura de metrou. Cele două guri de metrou care se aflau în imediata apropiere au fost pur și simplu pulverizate. Sunt cel puțin două victime pe care le-am văzut, în acest moment sunt urcate într-o mașină civilă. O nouă victimă este transportată spre spital. În Harkov au fost auzite cel puțin cinci-șase explozii. Mai multe autoturisme u fost lovite. Nu ne este clar, cel puțin până acum, dacă răniții sunt dintre cei care erau în mașinile respective.

Sunt foarte multe supermarketuri în această zonă, precum o clădire cu birouri care a fost distrusă.

La fața locului sunt echipaje ale pompierilor, ale salvatorilor militari care încearcă să intervină cât mai repede cu putință și caută victime atât la gurile de metrou, cât și în această zonă.

În ultimele luni de zile, Federația Rusă trage din ce în ce mai multe rachete asupra țintelor civile și revine la aceleași ținte.

Această lovitură foarte puternică dată în Harkov este una dintre cele mai puternice etape ale bombardamentelor de la începutul acestui război. În urmă cu două zile, au fost câteva blocuri de locuințe care au fost lovite", a relatat Laurențiu Rădulescu.

×
Subiecte în articol: Ucraina Rusia Harkov Război Ucraina
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close