Antena 3 CNN Externe Europa, ''asediată'' de COVID-19! Ţara care a înregistrat cel mai mare număr de cazuri de la începutul pandemiei

Europa, ''asediată'' de COVID-19! Ţara care a înregistrat cel mai mare număr de cazuri de la începutul pandemiei

Numărul cazurilor de coronavirus este în creştere în majoritatea ţărilor din Europa. Franţa a înregistrat aproape 19.000 de infectări în ultimele 24 de ore, iar Germania a avut ieri un salt de 4.000 de cazuri faţă de ziua precedentă. Și Bulgaria a raportat un record: 437 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus în 24 de ore, cel mai mare număr de la începutul pandemiei, iar Ucraina a înregistrat peste 5.000 de cazuri în ultima zi

Europa, ''asediată'' de COVID-19! Ţara care a înregistrat cel mai mare număr de cazuri de la începutul pandemiei
de Iulia Gorgorin    |    08 Oct 2020   •   18:45

Franţa a raportat aproape 19.000 de infectări cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr de la începutul pandemiei.

Recordul s-a înregistrat la două zile după ce Parisul a ridicat nivelul de alertă sanitară şi după ce autorităţile au anunţat noi măsuri restrictive.

Printre acestea se numără închiderea cafenelelor, a barurilor şi a sălilor de sport, şi introducerea unor măsuri suplimentare de protecţie în resturante.

Şi Germania a înregistrat un salt major în ceea ce priveşte numărul de infectări cu noul virus SARS-CoV-2. Au fost raportate peste 4.058 de noi îmbolnăviri faţă de ziua precedentă.

De la începutul lui septembrie, numărul infectărilor de COVID a crescut de la săptămână la săptămână.
În concluzie, incidenţa infecţiei creşte în aproape toate regiunile, iar asta, doamnelor şi domnilor, mă îngrijorează nespus de mult.

Ucraina se află într-o situaţie critică. Pentru prima dată de la începutul pandemiei, ţara a depăşit 5.000 de cazuri zilnice.

În Bulgaria au fost înregistrate 436 de noi îmbolnăviri astăzi, cel mai mare număr de la apariţia primului caz.

×
Subiecte în articol: Europa coronavirus Franta
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close