Antena 3 CNN Externe Erou la trei ani. Un copil şi-a salvat familia dintr-un incendiu (VIDEO)

Erou la trei ani. Un copil şi-a salvat familia dintr-un incendiu (VIDEO)

Erou la trei ani. Un copil şi-a salvat familia dintr-un incendiu (VIDEO)
23 Iul 2010   •   19:39

Un copil a ajuns erou peste Ocean. Asta după ce băieţelul de trei ani şi-a salvat părinţii şi fratele dintr-un incendiu în care riscau să moară arşi de vii.

Deşi are mai puţin de un metru şi numai trei ani, micul Jordan este un adevărat erou. A demonstrat-o zilele trecute când un incendiu izbucnit în toiul nopţii ameninţa să transforme în scrum întreaga casă.

?Am auzit: Foc, foc! Nu ştiam daca visează, sau vorbeşte în somn?, a declarat tatăl copilului.

Coşmarul era însă cât se poate de real. Flăcările au cuprins camera copilului care, deşi cuprins de groază, a găsit puterea să-şi alerteze părinţii. Oamenii dormeau şi ar fi fost luaţi surprindere de flăcări.

?S-a trezit şi ne-a avertizat. Nu există nicio îndoială că, dacă nu o făcea... el nu mai era aici, iar despre noi, nu ştiu?, povesteşte părintele copilului.

Înainte ca tatăl să îl scoată din casă, băiatul a avut inspiraţia şi să se acopere cu pătura, ca să nu inhaleze fumul înecăcios. Potrivit părinţilor, mai mult decât inspiraţie de moment, ar fi vorba despre o ... genă de erou. Pe care ar moşteni-o de la străbunicul lui, pompier de meserie.

Antena 3

 

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close