Antena 3 CNN Externe Emil Boc, felicitat de Silvio Berlusconi pentru "simpaticii colaboratori" din delegaţie

Emil Boc, felicitat de Silvio Berlusconi pentru "simpaticii colaboratori" din delegaţie

Emil Boc, felicitat de Silvio Berlusconi pentru "simpaticii colaboratori" din delegaţie
16 Sep 2009   •   18:08

Emil Boc a fost felicitat, miercuri, de Silvio Berlusconi pentru ?colaboratorii săi simpatici?. Premierul italian a făcut această afirmaţie în contextul vizitei efectuate de prim-ministrul român la Roma, informează Mediafax. Din delegaţia lui Boc fac parte ministrul Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu, ministrul Economiei, Adriean Videanu, ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, şi Ştefania Ferencz, secretarul de stat la Cancelaria premierului.

Silvio Berlusconi a afirmat, la finalul întrevederii avute miercuri cu delegaţia română că s-a simţit foarte bine în compania membrilor acesteia.

"Îi mulţumesc primului-ministru pentru vizită şi îl felicit pentru simpaticii colaboratori pe care îi are şi cu care ne-am simţit foarte bine", a spus Berlusconi, în cadrul unei conferinţe de presă, citate de Mediafax. Vizita de la Roma a premierului român, Emil Boc, continuă şi joi.

În cadrul vizitei de la Roma, Emil Boc a fost primit în audienţă privată şi de către Papa Benedict al XVI-lea. Şeful Guvernului a fost primit, timp de aproximativ zece minute, în salonul sălii în care Suveranul Pontif acordă audienţa generală săptămânală.

Premierul i-a dăruit Papei un vas de sticlă albastră cu fir de aur, iar la rândul său a primit un stilou personalizat. Emil Boc a declarat, înainte de plecarea spre Roma, că va ridica în discuţia cu Papa problema unui dialog cultural pentru susţinerea creştinismului.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close