Antena 3 CNN Externe Elon Musk oferă un milion de dolari în fiecare zi unui american care semnează pentru susţinerea lui Trump

Elon Musk oferă un milion de dolari în fiecare zi unui american care semnează pentru susţinerea lui Trump

Elon Musk pe scena langa Trump, trump este cu spatele la el
Elon Musk este cel mai mare donator pentru campania lui Donald Trump. Foto: Getty
de A.D.    |    20 Oct 2024   •   18:16

Elon Musk a anunţat că America Pac, comitetul său de acțiune politică care îl susține pe Trump, va oferi 1 milion de dolari în fiecare zi până în ziua alegerilor cuiva care își semnează petiția care îi încurajează efectiv pe republicanii din statele cheie ale câmpului de luptă să se înregistreze pentru a vota.

Angajamentul, care a început sâmbătă, când Musk a înmânat un cec în stilul loteriei primului său câștigător al concursului la un eveniment din primărie, ceea ar putea însemna că Musk va trebui să plătească 17 milioane de dolari până la alegeri, notează Guardian. 

Petiția America Pac îi încurajează efectiv pe alegătorii lui Trump să se înregistreze pentru a vota, astfel încât să poată participa la extragerea de 1 milion de dolari. Participanții la evenimentul de sâmbătă au trebuit să semneze petiția, care permite America Pac să obțină detalii de contact pentru mai mulți potențiali alegători pe care îi poate convinge să voteze pentru Trump.

Petiția nu cere semnatarilor să fie republicani; orice democrat înregistrat pentru a vota ar putea să o semneze.

Evenimentul lui Musk de sâmbătă la Harrisburg a fost al treilea în tot atâtea zile în Pennsylvania, unde Musk descrie alegerile din noiembrie în termeni dubii și încurajează susținătorii să voteze devreme și să îi determine pe alții să facă același lucru.

Musk a donat până acum 75 de milioane de dolari către America Pac. Guardian a raportat că aproximativ 25% dintre acţiunile de campanie door to door efectuate de America Pac în Arizona și Nevada au fost semnalate ca potențial frauduloase - atunci când  cei care fac campanie pretind în mod fals că au vizitat o casă.

Campania Trump de la începutul acestui an a externalizat cea mai mare parte a campaniei door to door către America Pac , care pariază că cheltuirea a milioane de dolari pentru a-i convinge pe americani să voteze pentru Trump.

×
Subiecte în articol: Elon Musk Donald Trump Alegeri SUA 2024
Parteneri
x close