Antena 3 CNN Externe Elena Băsescu de Ucraina. Fiica lui Iuşcenko va defila pe podiumul Milan Fashion Week

Elena Băsescu de Ucraina. Fiica lui Iuşcenko va defila pe podiumul Milan Fashion Week

Elena Băsescu de Ucraina. Fiica lui Iuşcenko va defila pe podiumul Milan Fashion Week
17 Sep 2008   •   18:09

După cum spune şi cântecul "Fata mea este model / Tatăl ei a fost la fel", Vitalina Iuşcenko, fiica preşedintelui ucrainean, va defila pe podiumul de la Milano la Săptămâna Modei, unde va prezenta modele aparţinând designerului Aina Gase. Deşi nu este implicată şi în viaţa politică precum Elena Băsescu, viaţa privată a Vitalinei a atras de multe ori atenţia presei din Ucraina.

Vitalina este fiica pe care Viktor Iuşcenko a avut-o cu prima sa soţie, Svetlana. Actualul preşedinte ucrainean s-a opus primului mariaj al fiicei sale cu Mihail Gonşar, cu care Vitalina are o fată, Yarina-Dominika. Gonşar a fost reţinut ulterior sub acuzaţia că ar fi tras cu arma asupra clădirii Parlamentului ucrainean, informează Mediafax.

Ulterior, Vitalina s-a recăsătorit şi spune că şi-a pierdut telefonul mobil pe un aeroport ucrainean şi că a găsit, în schimb, un soţ, în persoana lui Aleksei Hakhlev, care a încercat să o ajute să-şi găseasă dispozitivul pierdut. Cuplul s-a căsătorit în urmă cu patru ani, de Valentine's Day, şi are un băiat în vârstă de patru ani care se numeşte Viktor.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close