Antena 3 CNN Externe Ea este IUBITA Papei Francisc. Ce a declarat la câteva minute după ce a aflat că Bergoglio va fi conducătorul Bisericii

Ea este IUBITA Papei Francisc. Ce a declarat la câteva minute după ce a aflat că Bergoglio va fi conducătorul Bisericii

Ea este IUBITA Papei Francisc. Ce a declarat la câteva minute după ce a aflat că Bergoglio va fi conducătorul Bisericii
de O.P.    |    15 Mar 2013   •   10:30

Jorge Bergoglio pare să îşi fi trăit viaţa la maximum atunci când era tânăr. Iubea tango-ul şi femeile deopotrivă, dacă ar fi să luam în considerare declaraţiile pe care le-a făcut iubita lui din adolescenţă.

Amalia Damonte, care acum are 76 de ani, a declarat că a fost iubita lui Jorge şi că susţine că actualul Papă a cerut-o în căsătorie însă aceasta l-a refuzat.



"Mi-a spus atunci când mi-a adresat întrebarea că dacă îl voi refuza, el va deveni preot. S-a ţinut de cuvânt şi iată cât de departe a ajuns.", a declarat femeia.

"Când am văzut la televizor că el a fost ales Papă, am îngheţat pur şi simplu. Nu puteam să cred una ca asta. Omul acesta a fost îndrăgostit de mine, ne jucam şi ne plimbam împreună pe aceste străzi", îşi aminteşte pensionara.

Jorge Bergoglio a recunoscut într-un interviu acordat în anul 2010, că în tinereţe îi plăcea să danseze tango şi că avea o prietenă. Ulterior însa, el şi-a dat seama că vocaţia lui este preoţia.




×
Subiecte în articol: Papa Francisc
Cele mai noi știri
Parteneri
x close