Antena 3 CNN Externe Ea este femeia pentru care Putin divorţează. Liderul rus ar avea doi copii cu fosta gimnastă

Ea este femeia pentru care Putin divorţează. Liderul rus ar avea doi copii cu fosta gimnastă

Ea este femeia pentru care Putin divorţează. Liderul rus ar avea doi copii cu fosta gimnastă
Foto: www.fdwallpapers.com
07 Iun 2013   •   09:36
Preşedintele rus Vladimir Putin a făcut ieri un anunţ care a luat prin surprindere întreaga Rusie. După aproape 30 de ani de căsnicie, liderul rus a anunţat că se va despărţi de soţia sa. Se pare că motivul acestui divorţ ar fi fosta gimnastă Alina Kabayeva, presupusa amantă a lui Putin.

Cu toate că preşedintele Rusiei a susţinut că motivul despărţirii ar fi faptul că soţia sa, Liudmila, nu mai suportă presiunea publică la care este supusă ca soţie de preşedinte, adevăratul motiv din spatele divorţului ar fi relaţia pe care o are de câţiva ani cu fosta gimnastă.

În 2009, s-a zvonit chiar că Alina Kabayeva ar fi adus pe lume un copil al cărui tată ar fi nimeni altul decât Vladimir Putin. Zvonul s-a repetat în 2013, când fosta gimnastă a adus pe lume o fetiţă.

De asemenea, s-a zvonit chiar că Alina Kabayeva şi Vladimir Putin ar fi logodiţi şi ar urma să se căsătorească. Coincidenţă sau nu, tabloidul care a publicat informaţiile a fost închis la scurt timp după răspândirea informaţiei.

În 2010, Alina Kabayeva a ajuns în atenţia întregii lumi după ce a pozat într-o rochie de 21.000 de lire pentru ediţia rusească a publicaţiei Vogue.

 


 

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close