Antena 3 CNN Externe "Nu credeam că o să văd asta în viaţa reală" | Duel între un vehicul blindat american și unul rusesc, surprins de drone pe frontul din Ucraina

"Nu credeam că o să văd asta în viaţa reală" | Duel între un vehicul blindat american și unul rusesc, surprins de drone pe frontul din Ucraina

Imaginile arată o confruntare spectaculoasă care pare desprinsă din filmele de acţiune

R?zboi Ucraina
"Nu credeam că o să văd asta în viaţa reală" | Duel între un vehicul blindat american și unul rusesc, surprins de drone pe frontul din Ucraina
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iun 2024   •   08:00

O confruntare între un M2 Bradley american și un transportor blindat rusesc, surprinsă de o dronă pe frontul din Ucraina, a devenit virală pe reţele sociale. 

Totul s-a petrecut pe un drum dintr-un sat din regiunea Doneţk, acolo unde cele două blindate s-au intersectat şi au început să tragă cu mitralierele unul împotriva celuilalt, de la mică distanță. 

Potrivit imaginilor, transportorul rusesc nu face faţă valurilor de lovituri şi pierde controlul direcției, oprindu-se într-un final în dreptul unei case distruse. Mai mult, în urma atacului doi soldați ruşi cad din vehicul.

Imaginile, care au fost surprinse de o dronă, au fost publicate pe reţele sociale şi au stârnit uimirea internauţilor.

"Ceva ce nu credeai că o să vezi vreodată în viața adevărată”, a comentat bloggerul Dmitri pe contrul WarTranslated de pe rețeaua X.

Între timp în ziua 837 de la începerea războiului în Ucraina, forțele ruse au bombardat așezări din regiunile Dnipropetrovsk, Harkov și Herson. Sunt cel puțin 2 morți, dar bilanțul victimelor este în curs de clarificare.

În același timp, ucrainenii să laudă că au distrus cel mai modern avion de luptă rusesc, Suhoi 57 (Su-57), după o lovitură cu drone la aerodromul Ahtubinsk din regiunea Astrahan.
 

×
Subiecte în articol: Război Ucraina
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Partidul Laburist obține o victorie zdrobitoare la alegerile din Marea Britanie
x close