Antena 3 CNN Externe Două raiduri israeliene în Beirut au ucis 11 civili și au rănit cel puțin alți 48. O clădire rezidențială a fost distrusă

Două raiduri israeliene în Beirut au ucis 11 civili și au rănit cel puțin alți 48. O clădire rezidențială a fost distrusă

profimedia-0919184502
Atacul israelian a distrus o clădire rezidenţială. Sursa foto: Profimedia Images
de M.P.    |    10 Oct 2024   •   22:02

Două raiduri aeriene israeliene au lovit joi seară centrul Beirutului, într-un atac care a demolat o întreagă clădire rezidențială, a declarat o sursă de securitate libaneză pentru CNN.

Potrivit sursei, există temeri cu privire la un atac cu victime în masă.

Cartierul unde a fost lovită clădirea cu mai multe etaje, este un cartier dens populat în care sute de oameni au fugit după loviturile israeliene intensive din sudul Beirutului și din alte părți ale Libanului din ultimele săptămâni.

Solicitat să comenteze, IDF a declarat că analizează rapoartele.

Cel puțin 11 persoane au fost ucise și alte 48 au fost rănite în urma atacurilor israeliene asupra Beirutului  în această seară, potrivit Ministerului Sănătății din Liban.

Atacul de după căderea nopții a vizat cel puțin o figură importantă a Hezbollah, au declarat surse de securitate pentru Reuters.

Un număr mare de ambulanțe se aflau la fața locului.

O lovitură, care ar fi avut loc în zona Burj Abi Haidar, a distrus o întreagă clădire care a fost cuprinsă de flăcări, a declarat fotograful.

 

×
Subiecte în articol: Beirut Israel raid Liban Hezbollah
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close