Antena 3 CNN Externe Două noi recorduri mondiale pentru cel mai impresionant spectacol cu peste 1.500 de drone. Imaginile care au intrat în istorie

Două noi recorduri mondiale pentru cel mai impresionant spectacol cu peste 1.500 de drone. Imaginile care au intrat în istorie

record mondial spectacol drone orlando florida (8)
Un spectacol impresionant de lumini cu peste 1.500 de drone cu lumini LED a stabilit două noi recorduri mondiale în Orlando, Florida. Sursa foto: World Record Academy
de Claudia Popovici    |    16 Sep 2024   •   21:55

Un spectacol impresionant de lumini cu peste 1.500 de drone cu lumini LED a stabilit două noi recorduri mondiale în Orlando, Florida. Spectacolul, organizat de compania Sky Elements, a folosit dronele pentru a crea o imagine a steagului american și a logo-ului propriu la expoziția International Association of Amusement Parks and Attractions din Orlando, stabilind recordul mondial pentru cea mai mare imagine aeriană a unui steag formată din drone, conform World Record Academy.

Sky Elements, o companie de drone specializată în spectacole de lumini, a folosit 1.592 de drone individuale pentru a crea imaginea aeriană a unui steag american, precum și a logo-ului propriu, stabilind recordul mondial pentru cea mai mare imagine aeriană a unui steag și cea mai mare imagine aeriană a unui logo formate din drone.

Spectacolul a avut loc la expoziția International Association of Amusement Parks and Attractions din Orlando. Cele două spectacole record au avut loc la sfârșitul a trei nopți de spectacole mai mici, cu 400 de drone, unde dronele au fost programate să creeze imagini şi cu „figuri eroice din istorie.”

Recordul anterior pentru cea mai mare imagine aeriană a unui steag și cea mai mare imagine aeriană a unui logo a fost stabilit în martie acest an, ca parte a ceremoniei de închidere a Dubai World Cup. Recordul pentru steag a fost stabilit cu 988 de drone, în timp ce recordul pentru logo a fost realizat cu 1.500 de drone, mai spune sursa citată. 

„Spectacolele de lumini cu drone și performanțele aeriene redefiniesc viitorul divertismentului la o scară imensă. Fie că organizezi un eveniment, promovezi o lansare sau construiești recunoașterea brandului, echipa noastră din SUA este aici pentru a duce momentul tău la înălțimi nemărginite și dincolo de ele,” spune site-ul oficial Sky Elements.

 

 

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close